dissabte, 7 de juliol del 2007

Cloenda, aquesta tarda

Preferiria no haver d'escriure encara això, però el cert és que tot té un final, i el d'aquest torn s'apropa. A partir de les 5 obrirem les portes del poliesportiu per a disputar les finals. Per tant, no cal que vingueu abans a no ser que vingueu per donar un volt per Solsona, que sempre val la pena.



Preferiría no tener que escribir esto todavía, pero lo cierto es aue todo tiene un final y el de este turno acecha. A partir de las 5 abriremos las puertas del pabellón para disputar las finales. Por lo tanto, no hace falta que vengáis antes si no es que queréis daros una vuelta por Solsona, que siempre es una buena idea.

Ja queda poc :(

Ja és divendres al vespre, i això vol dir que l'estada s'acaba. Demà (bé, de fet avui) al vespre els jugadors ja seran a casa seva a gaudir d'un merescudíssim descans, i els entrenadors estarem celebrant el ja tradicional sopar de comiat. Demà al vespre ja m'estendré més en fer una valoració de la setmana, buscant la llagrimeta del lector, però per ara em limitaré a comentar la jornada.

El matí s'ha realitzat una sessió més d'entrenament. Per uns significava el darrer entrenament personal, mentre que per altres era el darrer pas pel CPI. La progressió observada al llarg de la setmana ha estat notable, ara quedarà per veure com aplicaran això els jugadors ja de tornada als seus clubs, i veure si la pressió dels resultats, entrenadors, pares, etc... podran més que les ganes d'intentar coses noves.

Després de dinar, avui no hi ha hagut cap xerrada ni presentació, cosa que ha permès als jugadors (i entrenadors) de fer una petita migdiada... sempre és d'agrair!

A la tarda s'han fet els darrers entrenaments en equip (sniff...) i un parell de rondes d'1x1, mentre que el vespre s'ha disputat la darrera jornada del campionat de 5x5. L'emoció ha estat la nota de la jornada, ja que un partit s'ha decidit a la pròrroga, i la classificació final ha donat un triple empat entre les posicions 3 i 5. Demà es disputaran les finals (5è i 6è lloc, 3er i 4rt, i 1er i 2on). Com podeu veure, però, malgrat la competitivitat i les lesions, el bon humor tampoc no ha faltat!

Els entrenadors hem acabat ara una reunió per a preparar les finals de demà, sense oblidar que el matí hi ha encara un entrenament i que tant jugadors com entrenadors hem d'estar en plena forma per tal de fer el darrer esforç i acabar l'estada com Déu mana!

Bona nit i fins demà!



Ya es viernes por lq noche, y esto significa que este campus se acaba. Mañana (para ser exactos, hoy) por la noche los jugadores ya seran en sus casas para disfrutar de un merecido descanso, y los entrenadores estaremos celebrando la ya tradicional cena de despedida del turno. Mañana por la noche ya me extenderé más en hacer una valoración de la semana, buscando la lagrimilla del lector, pero por el mmomento me conformaré comentando la jornada.

Por la mañana se ha realizado una sesión más de entrenamiento. Para unos significaba el último entrenamiento personal, mientras que para los demás era su último paso por el CPI. La progresión abservada durante la semana ha sido notable, quedará ahora por ver si la presión de los resultados, entrenadores, padres, etc... podrán más que las ganas de intentar coses nuevas.

Tras la comida, hoy no ha habido ninguna charla ni presentación, lo que ha permitido a los jugadores (y entrenadores) una pequeña siesta... tqmbién se agredece!

Por la tarde se han hecho los últimos entrenamientos en equipo (sniff...) y un par de rondas de 1x1, mientras que por la noche se ha disputado la última jornada de la liguilla de 5x5, emocionante hasta el fin, puesto que un partido se ha ddecidido en la prórroga, y la clasificación final ha presentado un triple empate entre las posiciones 3 y 5. Mañana se disputaran las finales (5º y 6º, 3º y 4º, y 1º y 2º). Como podéis ver, pese a la competitividad y a las lesiones, el buen huñor tampoco ha faltado!

Los entrenadores hemos acabado ahora una reunión para preparar las finales de mañana, sin olvidar que por la mañana todavía hay un entrenamiento y que tanto jugadores como entrenadores tenemos que estar en plena forma para el último esfuerzo y terminar el campus como Dios manda!

Buenas noches y hasta mañana!


Àlbums fotogràfics del dia. Tinc també alguns vídeos que penjaré quan tingui una mica de temps.
Galerías fotográficas del día. Tengo también algunos vídeos que colgaré cuando tenga un poco de tiempo.

20070706_mati


20070706_tarda


20070706_5x5