dilluns, 6 de juliol del 2009

Entrenaments de dilluns i primera víctima!

Els entrenaments "normals" ja han començat. El matí mentre dos grups feien sessió de video els altres 4 feien tir, i posteriorment tots plegats hem fet el primer "entrenament personal". A la tarda s'ha fet un entrenament amb els equips, força orientat cap al joc col·lectiu. Hem iniciat també les competicions de Tirs lliures, de tirs de dos i de tres punts, i de 1x1.

Aquesta nit comença la competició de 5x5, trobareu aquí les fotografies dels diferents equips al llarg d'aquesta nit (previsiblement, força més d'hora que ahir).

L'anècdota del dia és que els entrenaments de l'estada ja s'han cobrat la primera víctima, i sorprenentment no es tracta de cap jugador: el nostre company Albert C., un dels entrenadors, ha rebut una bona trompada a l'entrenament d'aquest matí i li ha suposat una fractura nasal. Esperem que aquest contratemps li permeti tanmateix continuar participant a l'estada!



Ja hi som

Són gairebé les tres de la matinada i ara hem acabat la nostra reunió d'entrenadors. Si volem que l'estada sigui un èxit, hem de treballar de valent en la planificació del treball!

En aquest sentit, a l'hora de sopar havíem enllestit totalment la preparació dels grups d'entrenament i els equips per a la competició de 5x5, així com la impressió de les fitxes que hem distribuït als jugadors per tal que tothom sàpiga exactament on ha d'anar a cada moment de la setmana. Això ha estat possible sobretot gràcies al gran treball del Cesc i el Miquel, entrenadors de l'estada des de fa molt temps, que han treballat molt bé en la realització d'un programari perfectament adaptat a les necessitats particulars del nostre campus. Des d'aquí, el nostre agraïment.

Demà al matí començarem el treball que ens acompanyarà al llarg de la setmana. Uns grups faran una sessió de vídeo, i altres una de tir, i posteriorment tots farem l'entrenament personal. A la tarda, es treballarà amb els equips i el vespre començarà la competició de 5x5. Paral·lelament, també hi haurà competicions de tirs lliures i de 1x1.

En algun altre moment us farem una petita explicació sobre el treball tècnic d'aquest torn, però ara es fa tard. Us deixem amb algunes fotografies de la sessió d'entrenament d'aquesta tarda.

Bona nit!