dimecres, 4 de juliol del 2007

Dimecres, tarda de descans

El dimecres a la tarda no hi ha hagut entrenament. L'única activitat han estat competicions de 5x5 i 1x1, i ara els jugadors estan anant al parc de la Mare de la Font, on soparan per després veure una pel·lícula al recinte de l'estada.

Penjarem les fotos del dia aquesta nit, tant de l'entrenament del matí i el 5x5 com del sopar al parc.



El miércoles por la tarde no ha habido entrenamiento. La única actividad han sido la competición de 5x5 y 1x1, y ahora los jugadores se dirigen al parque de la Mare de la Font para cenar y después van a ver una película en el recinto del campus.

Por la noche colgaré las fotos del día, tanto del entrenamiento de la mañana y el 5x5 como de la cena en el parque.

Més material

He afegit a la banda dreta les fotografies de grup: jugadors i entrenadors. Finalment he penjat també alguns videos de l'entrenament del dilluns.

Mica a mica espero anar-ne afegint més, però es necessita una mica de temps i no n'anem massa sobrats.

Vull aprofitar també per a agrair-vos a tots les vostres visites. Portem ja dos dies consecutius superant amb escreix els nostres rècords de visites anteriors (600 ahir, en un sol dia!).



He añadido a la derecha las fotos de grupo que hemos hecho hoy: jugadores y entrenadores. Finalmente he colgado también algunos vídeos del entrenamiento del lunes.

Poco a poco voy a intentar colgar más, pero se necesita tiempo y no es que vayamos sobrados.

Quiero aprovechar también para agradeceros a todos vuestras visitas. Llevamos ya dos días pulverizando nuestros récords de visitas (600 ayer, en un solo día!)


20070702_Videos