divendres, 4 de juliol del 2008

El cansament es fa notar...

Ja som a divendres al vespre, i això vol dir que aquest torn ja s'acaba. La jornada d'avui ha estat marcada pel cansament acumulat, i s'han acumulat força jugadors "tocats" amb lleus lesions.


Podeu trobar ja a l'àlbum del dia algunes fotografies dels entrenaments d'avui. No n'hi ha tantes com altres dies, ja que el treball d'avui requeria seguiment constant per part nostra i no hi ha hagut temps per gaires fotos... ja recuperarem amb els partits d'aquesta nit. I és que la jornada es presenta interessant, amb un triple empat al capdavant de la classificació.



Ya estamos a viernes, y eso significa que este turno ya se acaba. El día de hoy ha sido marcado por el cansancio acumulado, y se han acumulado bastantes jugadores "tocados" con leves lesiones.


Podeis encontrar ya en el álbum del día algunas fotos de los entrenamientos de hoy. No hay tantas fotos como en otro días, puesto que el trabajo requería un seguimiento constante por nuestra parte y no había tiempo para más... Ya recuperaremos esta noche, con los partidos. Y es que la jornada se presenta interesante, con un triple empate en la cabeza de la clasificación

Més fotografies del dijous

El dijous al vespre s'ha disputat una nova jornada de la competició de 5x5. He afegit algunes fotografies a l'àlbum del dijous.



El jueves por la noche se ha disputado una nueva jornada de la competición de 5x5. He añadido varias fotos en elálbum del jueves.