diumenge, 1 de juliol del 2007

Ja hi tornem a ser!

Solsona, u de juliol de dos mil set. S'obre el teló d'una nova edició de la nostra ja tradicional estada. Amb aquesta són ja 21 edicions. 21 anys d'entrenaments, 21 anys de vivències, 21 anys de bàsquet.

Una seixantena de joves jugadors arribaran aquesta tarda amb ganes d'aprendre, amb la motivació de participar a una estada com la nostra però, sobretot, amb la il·lusió de passar una setmana fent allò que tant els agrada: gaudir del bàsquet.

Els entrenadors portem també força temps preparant l'estada, amb ganes de treballar, ensenyar i també aprendre, compartir en definitiva: compartir l'estada, compartir els bons moments, compartir coneixements i experiències.

Al llarg de la setmana, podreu trobar en aquestes pàgines alguns comentaris i imatges sobre el transcurs d'una estada que serà, no ho dubtem pas, molt profitosa per a tots.

El contingut serà actualitzat diverses vegades al dia, no deixeu de visitar la pàgina!Solsona, uno de julio de dos mil siete. Se levanta el telón de una nueva edición de nuestro ya tradicional campus. Con ésta son ya 21 ediciones. 21 años de entrenos, 21 años de vivencias, 21 años de baloncesto.

Unos sesenta jugadores llegaran esta tarde con ganas de aprender, con la motivación de participar en un campus como el nuestro pero, sobretodo, con la ilusión de pasar una semana haciendo aquello que tanto les gusta: disfrutar del basket.

Los entrenadores llevamos ya bastante tiempo preparando el campusm con ganas de trabajar, de enseñar pero también de aprender, compartir en definitiva: compartir la estancia, compartir los buenos momentos, compartir conocimientos y experiencias.

A lo largo de la semana, vais a encontrar en estas páginas algunos comentarios e imágenes sobre el transcurso de un campus que será, no lo dudamos en absoluto, muy provechoso para todos.


El contenido de ésta página será actualizado varias veces al día, no dejéis de visitarnos!