dimarts, 1 de juliol del 2008

Visita d'en Toni Carrillo

Avui ens ha visitat en Toni Carrillo, que ha mantinugt una xerrada amb els jugadors sobre diferents aspectes relatius a la seva formació i progressió com a jugadors, amb l'ajuda d'en Joan Pujol i alguns entrenadors de l'estada.
Després de la xerrada ha tingut lloc el primer entrenamet personal.
Per tots aquells que us pregunteu què vol dir això d'"entrenament personal" o simplement voleu conèixer breument el treball tècnic que fem, torneu a visitar sovint aquesta pàgina que quan tingui una mica de temps us ho explicaré. Mentrestant, podeu gaudir d'algunes fotografies (cliqueu-hi a sobre, o a la galeria corresponent a la dreta... n'hi ha més que aquestes dues!)


Hoy nos visita Toni Carrillo, que ha mantenido una charla con los jugadores sobre distintos aspectos relativos a su formación y progresión como jugadores, con la ayuda de Joan Pujol y algunos entrenadores del turno.
Tras la charla, hemos hecho el primer entrenamiento personal.
Para todos aquellos que se preguntan qué significa esto del "entrenamiento personal", o que simplemente quieran conocer brevemente el trabajo técnico que hacemos, que vuelvan a visitar esta página a menudo y en cuanto tenga un poco de tiempo os lo contaré. Por el momento, podeis disfrutar de algunas fotos. (clicad encima, o en la galería correspondiente a la derecha... hay más que estas dos!)


Fotos equips 5x5

Aquesta nit s'ha disputat la primera jornada de la competicio de 5x5. Aqui teniu les fotografies dels equips.Esta noche se ha disputado la primera jornada de la competicion de 5x5. Aqui estan las fotos de los equipos.