dijous, 5 de juliol del 2007

Competició de 5x5

Una de les competicions que es disputen al llarg de la setmana és la de 5x5. Avui s'ha disputat la 4rta jornada, que deixa encara alguns interrogants oberts per a demà (com per exemple un partit entre els dos primers classificats i una situació força ajustada a diferents posicions de la classificació). Demà es disputarà la darrera jornada abans de les finals.

Però en una estada com la nostra, el resultat està lluny de ser el més important. Els entrenadors estem molt contents amb el joc desplegat per tots els equips, ja que des del primer dia els jugadors s'han esforçat per a aplicar en els partits el treball realitzat als entrenaments. Aquest és el resultat que ens interessa i, de moment, és satisfactori.Una de las competiciones que se disputan a lo largo de la semana es la de 5x5. Hoy se ha disputado la 4ª jornada, que deja algunos interrogantes abiertos para mañana (como por ejemplo un partido entre los dos primeros clasificados y una situación bastante ajustada en distintas posiciones de la clasificación). Mañana se disputa la última jornada antes de las finales.

Pero en un campus com o el nuestro, el resultado está lejos de ser lo más importante. Los entrenadores estamos gratamente contentos con el juego desarrollado por todos los equipos, puesto que desde el primer día los jugadores se han esforzado en aplicar en los partidos el trabajo realizado en los entrenamientos. Éste es el resultado que nos interesa y, por el momento, el resultado es satisfactorio.


20070705_5x5

Dijous a la tarda

Després d'un parell de dies força frenètics, intentaré actualitzar el bloc d'una manera més continuada, com era el cas els primers dies.

Ara fa una estoneta hem acabat l'entrenament de la tarda, al final del qual s'ha disputat una nova ronda de la competició d'1x1. Ens estem apropant a les fases finals, i ja només queden 12 jugadors en competició: Pere Joan, Gerard, David, Nacho, Xavier, Thirta, Oriol, Albert, Gerard, Gerard, Alex i Larry. Avui hi ha hagut dos partits amb dues pròrrogues, i molts altres s'han decidit per molt pocs punts de diferència... una mostra de la igualtat i del bon nivell dels jugadors.

Després de sopar hi ha competició de 5x5... segur que podrem gaudir novament de 3 bons partits. Si els comparo amb el meu equip n'hi ha per plorar!

Ah, per cert, al final de l'entrenament d'aquest matí, uns quants jugadors ens han delectat amb les seves habilitats amb la pilota... si em deixeu unes horetes per a preparar els vídeos i torneu a entrar més tard aquest vespre o demà no us en penedireu!Tras un par de días de gran actividad, voy a intentar actualizar el blog de una forma más contínua, como era el caso los primeros días.

Hace un ratito hemos terminado el entrenamiento de la tarde, al final del cual se ha disputado una nueva ronda de la competición de 1x1. Las fases finales estan ya a la esquina, y ya sólo quedan 12 jugadores en competición: Pere Joan, Gerard, David, Nacho, Xavier, Thirta, Oriol, Albert, Gerard, Gerard, Alex y Larry. Hoy ha habido dos partidos con dos prórrogas, y muchos más que se han decidido por muy pocos puntos de diferencia... una muestra más de la igualdad y del buen nivel de los jugadores.

Tras la cena hay competición de 5x5... seguro que podremos disfrutar nuevamente de 3 buenos partidos. Los comparo con mi equipo y me echo a llorar!

Ah, por cierto, al final del entrenamiento de esta mañana algunos jugadores nos han deleitado con sus habilidades con el balón... si me concedéis unas horitas para preparar los vídeos y volvéis esta noche o mañana no os arrepentiréis!

20070705_tarda

Actualització del bloc

He actualitzat el bloc amb força fotografies. Com que la quantitat d'àlbums fotogràfics comença a créixer una mica, he afegit a la dreta una llista amb tots els àlbums que hi ha, per a facilitar-vos la navegació. Els escrits segueixen estant presents, no dubteu a deixar-hi els vostres comentaris.He actualizado el blog con bastantes fotos. Como la cantidad de galerías fotográficas iba en aumento, he añadido a la derecha una lista con todas ellas, para facilitaros la navegación. Los textos siguen estando presentes, no dudéis en dejar vuestros comentarios!

20070703_nit_5x5


20070704_mati


20070704_tarda_5x5


20070704_Mare_de_la_Font


20070705_mati


20070705_Piscina

Tornem a la càrrega!

Abans de tornar a la càrrega, em permeto algunes linies per parlar de la jornada d'ahir.

Per tal de trencar la monotonia de l'activitat de cada dia, el dimecres és una jornada una mica atípica. El matí es duu a terme un entrenament com cada matí, però amb la particularitat que els jugadors poden anar equipats con vulguin. Aquest any els jugadors s'han vestit de manera força normal (no vaig veure cap jugador en calçotets ni cap entrenador amb túnica, per exemple, cosa que havia passat altres anys). El més destacable va ser probablement veure un conegut jugador madridista entrenant amb una samarreta de la selecció catalana :)

Després de la piscina i de dinar, a la tarda l'única activitat física va ser una jornada de la competició de 5x5 i una eliminatòria de la competició d'1x1. Al cap d'una estoneta, vam anar tot xino-xano cap al bonic parc de la Mare de la Font, on els jugadors van sopar, per després tornar a Solsona on van tenir una estona lliure pel centre d'aquesta encantadora ciutat que tan bé ens acull des de fa molts anys (i que duri!)

De tornada a les instal·lacions de l'Estada, els multicinemes "Elitejove" van proposar un parell de pel·lícules, òbviament de tema basquetbolístic.

Ara ja fa una estona que s'han reprès els entrenaments, esperem aue el parèntesi d'ahir permeti als jugadors reposar una mica per tal que el ritme de treball no decaigui.

Amb tant rotllo se m'ha acabat el temps i he de tornar al poliesportiu... aquest migdia penjaré les fotos d'ahir (i d'aquest matí)Antes de volver a la carga, me permito unas líneas para hablar de la jornada de ayer.

Con tal de tratar de romper un poco la monotonía de la actividad diaria, el miércoles es un día un tanto atípico. Por la mañana se lleva a cabo un entrenamiento como el de los otros días, pero con la particularidad que los jugadores podían ir equipados como quisieran.

Este año la gente se ha vestido de forña bastante normal (no vi a ningún jugador en calzoncillos ni ningún entrenador con túnica, por ejemplo, como había sucedido en otras ocasiones). Lo más destacable fue probablemente ver a un conocido jugador madridista entrenando con una camiseta de la selecció catalana :)


Tras la piscina y la comida, por la tarde la única actividad física fue una jornada de la competición de 5x5 y una eliminatoria de 1x1. Ql cqbo de un ratito, fuimos paseando hasta el bonito parque de la Mare de la Font, donde los jugadores cenaron, para después volver a Solsona donde tuvieron un rato libre por el centro de esta encantadora ciudad que tan bien nos acoje desde hace muchos años (y que dure!)

De vuelta a las instalaciones del campus, los multicines "Elitejove" propusieron un par de películasm obviamente ambas de tema baloncestístico.

Ara hace ya un rato que ha empezado el entrenamiento, esperemos que el pqréntesis de ayer permita a los jugadores descansar un poco para evitar que el ritmo de trabajo decaiga.

Con tanto rollo se me ha acabado el tiempo y tengo que volver al pabellón... este mediodía colgaré las fotos de ayer (y de esta mañana)