dimarts, 3 de juliol del 2007

Dia força carregat a l'Estada

Avui ha estat una jornada amb força activitat a Solsona. El matí s'ha dut a terme l'entrenament normal, incloent la competició de tirs lliures. Després de l'entrenament, els entrenadors hem aprofitat la visita de l'entrenador Toni Carrillo per a tenir-hi una interessant xerrada-col·loqui que s'ha allargat fins l'hora de dinar.

Després de dinar, novament a pista, en Toni Carrillo ha dut a terme una sessió d'entrenament-demostració amb alguns jugadors de l'Estada, i seguidament s'ha realitzat l'entrenament normal, conclòs com és habitual per una nova ronda d'1x1.

Després de sopar, en aquests moments té lloc una nova jornada de la competició de 5x5, o sigui que no m'allargo més (de moment) i vaig a veure com juguen els vostres fills (o amics).



Hoy ha sido un día con bastante actividad en Solsona. Por la mañana se ha llevado a cabo el entrenamiento normal, incluyendo la competición de tiros libres. Después de la sesión, los entrenadores hemos aprovechado la visita de Toni Carrillo para mantener con él una interesante charla-coloquio que se ha alargado hasta la hora de comer.

Tras la comida, nuevamente en la cancha, Toni Carrillo ha realizado una sesión de entrenamiento-demostración con algunos jugadores del campus, y seguidamente se ha llevado a cabo el entrenamiento normal, concluido como es habitual por una nueva ronda de 1x1.

Tras la cena, en estos momentos ha lugar unna nueva jornada de la competición de 5x5, o sea que no me extiendo más (por el momento) y voy a ver jugar a vuestros hijos (o amigos).




20070703_mati


20070703_ToniCarrillo

20070703_tarda

Tout va bien!

Que ningu no es pensi que m'he oblidat de vosaltres ni que un huracà ha arrasat Solsona! Simplement avui està essent un dia bastant carregat, i les fotografies (i potser videos) tardaran una mica més a arribar a les vostres llars...

Que nadie piense que me he olvidado de vosotros ni aque un huracán ha arrasado Solsona! Simplemente hoy está siendo un día bastante cargado y las fotografías (y quizás videos) tardaran un poco más en llegar a vuestros hogares...


Fins aviat!

Inici de les competicions

Amb l'inici dels entrenaments s'han iniciat també les competicions, que enguany consisteixen en tirs lliures, 1x1 i 5x5.

La competició de tirs lliures té lloc durant els entrenaments del matí, i cada dia cada jugador efectua 10 llançaments.

La competició d'1x1 es juga al final de l'entrenament de la tarda. Es fa seguint un sistema d'eliminatòries, amb el principi de "doble eliminació", és a dir, un jugador ha de perdre dos partits per a ser eliminat.

La competició de 5x5, amb sistema de lligueta, es disputa el vespre, una estona després de sopar.



Con el inicio de los entrenamientos se han iniciado también las competiciones, que este año consisten en tiros libres, 1x1 y 5x5.

La competición de tiros libres ha lugar durante los entrenamientos de la mañana, y cada día cada jugador efectúa 10 tiros.

La competición de 1x1 se juega al final del entrenamiento de la tarde. Se hace siguiendo un sistema de eliminatorias, con el principio de "doble eliminación", o sea, un jugador tiene que perder dos partidos para ser eliminado.

La competición de 5x5, con sistema de liguilla, se disputa por las noches, un rato después de cenar.


Equips de 5x5:
equips5x5