dilluns, 2 de juliol del 2007

Engrandint el camp

La tarda ha començat amb una interessant xerrada a càrrec d'en Jaume Rovira i en Quike Fernández sobre el tema principal de treball de la setmana, com fer més gran el camp.

Després hem tingut una sessió d'entrenament, amb els mateixos grups del 5x5 que comença aquesta nit.

He enregistrat algunes seqüències de vídeo, tant de la xerrada com dels entrenaments del mati i de la tarda. Espero poder penjar-los més tard aquest vespre, de moment espero que us agradin les fotos ;)La tarde ha empezado com una interesante charla a cargo de Jaume Rovira y Quike Fernández sobre el tema principal de trabajo de la semana, cómo hacer más grande el campo.

Tras la charla hemos tenido una sesión de entrenamiento, con los mismos grupos del 5x5 que empieza esta noche.

He grabado en vídeo algunas partes de la charla y alguna secuencia de los entrenamientos (mañana y tarde). Espero poder colgarlos esta noche, de momento disfrutad de las fotos ;)


20070702_tarda

Balanç positiu del primer entrenament

Aquest matí l'estada ha entrat ja en el curs normal que ens acompanyarà la resta de la setmana. Després d'esmorzar, una part dels jugadors ha tingut sessió de video consistent en petites seqüències relacionades amb l'entrenament personal (EP). La resta dels jugadors han fet una primera sessió (més curta)d'entrenament personal, consistent en aquells aspectes que els jugadors no han escollit.

Després d'aquesta primera sessió de vídeo o d'entrenament, els jugadors han estat repartits entre els dos poliesportius: al pavelló vell s'ha dut a terme l'entrenament personal, mentre que al nou s'ha realitzat el Circuit de Progressió Individual (CPI)... comentaré més detalladament aquests mètodes d'entrenament en algun altre moment.

Ara a les 4 de la tarda en Jaume Rovira explicarà als jugadors els objectius del treball tècnic de la setmana, per tal que puguin situar cadascun dels aspectes tècnics/tàctics que aniran treballant al llarg de la setmana.

Podeu consultar algunes fotografies de l'entrenament del matí. M'agradaria tenir una mica de feedback sobre el bloc i sobre l'estada. Al final de cada escrit es poden posar comentaris, no dubteu a fer-ho si teniu res a dir!Esta mañana el campus ha entrado ya en el curso normal que nos acompañará el resto de la semana. Tras el desayuno, una parte de los jugadores ha tenido sesión de vídeo consistente en pequeñas secuencias relacionadas con el entrenamiento personal (EP). El resto de los juagdores han hecho una primera sesión (más corta) de entrenamiento personal, consistente en aquellos aspectos que los jugadores no han escogido.

Tras esa primera sesión de vídeo o de entrenamiento, los jugadores han sido repartidos entre los dos pabellones. en el pabellón viejo se ha llevado a cabo el entrenamiento personal, mientras que en el nuevo se ha realizado el Circuito de Progresión Individual (CPI)... comentaré más detalladamente esos métodos de entrenamiento en otro momento.

Ahora a las 4 de la tarde, Jaume Rovira explicará a los jugadores los objetivos del trabajo técnico de la semana, para que puedan situar cada uno de los aspectos técnicos/táctics que se irán trabajando durante la semana.

Podeis ver algunas fotografías del entrenamiento de la mañana. Me gustaría también tener un poco de feedback sobre el blog y sobre el campus. Al final de cada artículo se pueden poner comentarios, no dudéis a hacerlo si teneis algo para decir!Fotografies de l'entrenament / fotografías del entrenamiento:
20070702_mati

Ja ha començat la XXI estada!

Avui ha començat ja la XXI edició de la nostra estada. Com és habitual, només arribar els jugadors ja han tingut una sessió d'entrenament, que ens ha permès conèixer el nivell individual i col·lectiu dels jugadors per tal d'adequar el treball tècnic i també per a fer els grups de treball i els equips per a les competicions.

La primera jornada ens ha servit també per a comprovar que els jugadors han vingut amb moltes ganes de treballar i d'aprendre, i volem remarcar també que cap jugador no s'ha lesionat.

Després de sopar, els jugadors han tingut una petita xerrada de presentació de l'estada. Ara ja fa estona que descansen per tal d'estar en plena forma per als entrenaments de demà.Hoy hemos iniciado la XXI edición de nuestro campus. Como es habitual, tras su llegada los jugadores ya han tenido una sesión de entrenamiento, que nos ha permitido conocer el nivel individual y colectivo de los jugadores para adecuar el trabajo técnico y también para haer los grupos de trabajo y los equipos para las competiciones.

El primer día nos ha servido también para comprobar que los jugadores han venido con muchas ganas de trabajar y de aprender, y queremos remarcar también que ningun jugador se ha lesionado.

Tras la cena, los jugadores han tenido una pequeña charla de presentación del campus. Ahora ya hace horas que descansan para estar en forma para los entrenos de mañana.
Galeries fotogràfiques de la tarda / Galerías fotográficas de la tarde:

20070701_primerdia


20070701_tarda