dijous, 3 de juliol del 2008

Tornada a la normalitat

El dijous ha suposat la tornada a la normalitat després del merescut descans del dimecres. El matí ha començat amb una petita xerrada de l'entrenador del campus Imanol Adán amb els jugadors, seguida de la sessió d'entrenament matinal.

Després de l'entrenament, els jugadors han tingut una sessió d'"aquasalsa" a la piscina, amb alguns entrenadors... en trobareu algunes fotografies a l'àlbum corresponent (columna de la dreta). A la tarda, una nova sessió d'entrenament i ara els jugadors estan sopant. Aquesta nit, partits de 5x5.El jueves ha supuest la vuelta a la normalidad tras el merecido descanso de ayer. La mañana ha empezado con un pequeña charla del entrenador del campus Imanol Adán con los chavales, seguida de la sesión de entrenamiento matutino.

Tras el entrenamiento, los jugadores han hecho un pocode aquasalsa en la piscina, con algunos entrenadores... encontraréis algunas fotos en el élbum correspondiente (a la derecha). Por la tarde, una nueva sesión de entrenamiento y ahora los jugadores estáncenando. Esta noche, partidos de 5x5.


Sobre el treball tècnic de l'Estada

El treball tècnic de l'Estada d'enguany consta de diversos tipus d'entrenament:


  • Tecnificació (Matins de dilluns, dimecres i divendres): Consisteix en diferents situacions de parades i arrancades, treballades de manera analítica i personalitzada.
  • Entrenaments Personals: Matins de dimarts, dijous i dissabte. Consisteix en un treball de diversos aspectes tècnics i/o tàctics, en grups reduïts i basant-nos en les peticions expressades per cada jugador al moment de la inscripció.
  • Entrenaments de tarda. Es fan amb els equips de la competició de 5x5, amb els corresponents entrenadors, i consisteixen en diferents situacions específiques de joc en equip, amb especial èmfasi al joc sense pilota, tant a mig camp com a tot el camp (treball de sortida encontraatac i transició.

Aquest treball a la pista es veu completat per dues sessions de vídeo, una al matí (per torns), sobre el treball de tecnificació, i una altra sobre el treball de la tarda, que consisteix en fragments d'un partit del seu equip de la competició de 5x5.


El trabajo técnico de la Estada se basa en distintos tipos de entrenamiento:

  • Tecnificación (Mañanas de lunes, miércoles y viernes): Consiste en distintas situaciones de paradas i arrancadas, trabajadas de forma analítica y personalizada.
  • Entrenamientos Personales: Mañanas de martes, jueves y sábado. Consiste en un trabajo de varios aspectos técnicos y/o tácticos, en grupos reducidos y basándonos en las peticiones expresadas por cada jugador en el momento de la inscripción.
  • Entrenamientos de tarde. Se hacen con los equipos de la competición de 5x5, con los correspondientes entrenadores, y consiste en distintas situaciones específicas de juego en equipo, con especial énfasis en el joc sin balón, tanto a medio campo como a todo el campo (trabajo de salida en contrataque y transición.

Este trabajo en pista se ve completado por dos sesiones de vídeo, una por la mañana (por turnos), sobre el trabajo de tecnificación, y otra sobre el trabajo de la tarda, que consiste en fragmentos de un partido de su equipo de la competición de 5x5.

Les Fotografies d'ahir

Un cop resolt el problema, aquí teniu les fotografies promeses. El dimecres és un dia especial a Solsona, ja que per una banda els jugadors es poden vestir com volen i per altra banda les activitats són diferents de les habituals, per tal de donar temps de descans a jugadors i entrenadors.
Com podeu veure en les fotografies, el bon humor va ser present durant tot el dia.Resuelto ya el problema, aquí están las fotos prometidas. El miércoles fue un dia especial en Solsona, puesto que los jugadores se podían vestir como querían y también porque las actividades fueron diferentes a las habituales para dar tiempo de descanso a jugadores y entrenadores.
Como podreis ver en las fotos, el buen humor estuvo presente durante todo el día.L'equador de l'Estada

Doncs sembla mentida però ja som a l'equador de l'Estada. Aquest matí hem fet una altra sessió d'entrenament, continuant el treball de parades i arrancades iniciat dilluns. A la tarda, s'ha disputat una jornada del a competició de 5x5 i després hem anat tots plegats al parc de la Mare de la Font, on els jugadors han sopat.
He fet algunes fotografies de tot plegat, però el meu ordinador ha decidit unilateralment boicotejar l'Estada i no em deixa penjar-les. Espero poder-ho solucionar demà i que les pugueu trobar per aqui.Pues parece mentira pero ya estamos en el ecuador del campus. Esta mañana hemos hecho otra sesión de entrenamiento, contionuando con el trabajo de paradas y salidas iniciado el lunes. Por la tardem seha disputado una jornada de 5x5 y después hemos ido todos juntos al parque de la Mare de la Font, donde los jugadores han cenado.
He tomado algunas fotografías de todo ello, pero mi ordenador ha decidido boicotearnos y no me deja colgarlas. Espero poder solucionarlo mañana y que podáis encontrarlas por aquí.