dilluns, 30 de juny del 2008

Ja som aqui!

Hola a tots. Un any més iniciem la nostra estada amb l'objectiu d'aprendre tots plegats de què va això del bàsquet amb gent que coneix una mica el tema, i també passar-nos-ho bé amb aquest esport que tant ens agrada.

Al llarg d'aquest primer torn aniré penjant algunes fotografies i comentaris sobre l'evolució de l'estada. Podeu trobar enllaços a les fotografies a la columna de la dreta.Agraïm també qualsevol resposta o comentari per part vostra, prometo fer-ho arribar a la resta dels entrenadors.

Ahir vam iniciar l'estada 2008 amb una primera sessió d'entrenament amb l'objectiu d'valuar el nivell dels jugadors per tal de confeccionar els grups i adaptar el treball al nivell dels jugadors.

Aquest matí ja hem iniciat el treball tècnic de l'estada, amb una sessió sobre parades i arrancades que tindrà continuïtat els propers dies.Hola a todos. Un año más iniciamos nuestro campus con el objetivo de aprender todos juntos de qué va exactamente esto del baloncesto con gente que sabe algo del tema, y también para disfrutar de este deporte que tanto nos gusta.

Durante la semana iré añadiendo varias fotos y comentarios sobre la evolución del campus. Podeis ver enlaces a las fotos en la columna de la derecha. Agradecemos igualmente cualquier respuesta o comentario por vuestra parte, prometo hacer partícipes de ellos a todos los entrenadores.

Ayer iniciamos la estada 2008 con una primera sesión de entrenamiento con el objetivo de evaluar el nivel de los jugadores para poder confeccionar los grupos y adaptar el trabajo al nivel de los jugadores.

Esta mañana ya hemos iniciado el trabajo técnico del campus, con una sesión sobre paradas y salidas que tendrá continuidad los próximos días.