dissabte, 11 de juliol del 2009

Final...

Doncs si, s'ha acabat l'estada. El segon torn de l'estada Elitejove 2009 s'ha acabat aquesta tarda amb la disputa de les finals de les diferents competicions.

Per altra banda, aquest matí ens ha visitat el nostre company Jordi Serra, que ha fet una xerrada/demostració als jugadors sobre el treball de la recepció, aspecte fonamental que creiem que cal treballar amb més atenció.

Ara els jugadors ja han marxat o ho estan fent, alguns per continuar en altres campus i altres de vacances. A tots els desitgem molta sort, i que gaudeixin del merescut repòs que ara tindran.

Les fotografies de la jornada d'avui les trobareu demà o com a molt tard dilluns. També intentarem posar més material, així com la llista de jugadors premiats.

Moltes gràcies a tots, i fins l'any que ve!

El cansament es fa notar, i ens visita en Miguel López Abril

Avui ens ha visitat en Miguel López Abril, entrenador de formació amb una dil·latada experiència. Abans de l'entrenament del matí ha fet una xerrada davant dels jugadors, sobre el tema de la setmana (el passe). Mentre els jugadors dinaven, també ha compartit una xerrada amb els entrenadors (alguns jugadors també escoltaven, atents, per la finestra al sortir de dinar).

Pel que fa a les sessions d'entrenament, el cansament s'ha fet força evident avui. Els entrenadors hem hagut de dirigir alguns esforços més a motivar els jugadors. Tot i així, s'ha pogut fer el treball previst.

S'han disputat també dues rondes de la competició d'1x1, l'últim partit de 5x5, la darrera sèrie de tirs lliures. Demà només queden per disputar les finals de les competicions, que es disputaran demà a la tarda. Us esperem a partir de les 5 de la tarda!

Com sempre, us deixem amb algunes fotografies del dia.