dissabte, 11 de juliol del 2009

Final...

Doncs si, s'ha acabat l'estada. El segon torn de l'estada Elitejove 2009 s'ha acabat aquesta tarda amb la disputa de les finals de les diferents competicions.

Per altra banda, aquest matí ens ha visitat el nostre company Jordi Serra, que ha fet una xerrada/demostració als jugadors sobre el treball de la recepció, aspecte fonamental que creiem que cal treballar amb més atenció.

Ara els jugadors ja han marxat o ho estan fent, alguns per continuar en altres campus i altres de vacances. A tots els desitgem molta sort, i que gaudeixin del merescut repòs que ara tindran.

Les fotografies de la jornada d'avui les trobareu demà o com a molt tard dilluns. També intentarem posar més material, així com la llista de jugadors premiats.

Moltes gràcies a tots, i fins l'any que ve!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres per mantenir aquesta pàgina al dia i per fer que els nanos s'ho passin d'allò més bé fent el que més els agrada: bàsquet.

Gabi ha dit...

D'acord amb IES RCC. Poder seguir el campus dia a dia és fantàstic. I els nois tornen a casa molt cansats, però molt contents.
Gràcies per tot.

Gerardo ha dit...

El campus ha sido en pocas palabras y como diria Felix...

Ex-pec-tacular!!! Un placer

orlach ha dit...

El campus a sido una pasada muchas gracias.
Esperando para repetir el año k viene si se puede.

pd: Cuando pondréis los vídeos del freestyle

MARIA ha dit...

Gracias a todos, entrenadores, fisios, fotógrafo, auxiliares , a todos los que haceis posible este campus, ya que cuidais todos los detalles. Es muy importante para los padres la crónica diaria y el poder ver a nuestros hijos en fotos y vídeos. Se lo han pasado genial!
Gracias de nuevo por hacer que año tras año se siga organizando, ya nos imaginamos que con un gran esfuerzo por parte de todos los organizadores y participantes.

Roger ha dit...

Hola a tothom

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Hi ha gent que ens ha escrit preguntant per les fotos del dissabte. Hi estic treballant, espero poder-les posar avui mateix.

Pady ha dit...

vaya pasada de campus!!!! una pregunta las fotos del ultimo se van a colgar???

Anònim ha dit...

Gràcies Roger per la teva dedicació, ja t'ho vaig comentar diumenge, però altre cop gràcies,
Mercè Perramon.